Pisanie gry:). Strona: 1

Pisanie gry:) Dodano: 2007-04-11 22:45

Hmm...po długiej chwili zastanawiania się, zdecydowałem się jednak zamieścić ten post. Otóż szukam jakichś ludzi, wiek i płeć nie jest ważna, którzy znają się nieco na programowaniu w Action Scriptcie oraz na tworzeniu stron internetowych i w wolnych chwilach podjęli by się współpracy w celu stworzenia niekomercyjnej gry online(we Flashu) :). Od razu zaznaczam, że projekt jest całkowicie niekomercyjny, i gra ma być tworzona wyłącznie dla przyjemności, ot tak. Sam robię trochę w grafice komputerowej, znam Photoshopa i bardzo dobrze Flasha, ale języki i sieć web to nie moja bajka. Jeżeli więc programowanie jest Twoją pasją(lub po prostu to lubisz), i zawsze chciałeś/aś stworzyć grę komputerową, a przy tym masz odrobinę wolnego czasu, to proszę o kontakt:). Szczegóły są jeszcze do uzgodnienia bo sam dokładnej koncepcji nie mam. Potraktujcie to luźno, to nie ma być jakiś hit na skalę światową. Pozdrawiam i dzięki za wszelkie sensowne odpowiedzi w tym temacie:)

Dodano: 2007-09-09 22:30

Ja rowniez szukam ludzi do stworzenia czegos na miare Gladiatusa.
Jestem grafikiem komputerowym/rysownikiem i moglbym zapewnic tyle, ze oprawa graficzna stalaby PRZYNAJMNIEJ na takim poziomie jak wspomniana gra sieciowa.
Mam pomysl na realia, klimat, zreszta, nie tylko jeden.
Myslalem o osadzeniu swiata gry w klimatach steampunk / postapocalyptic / czy wymyslonym przeze mnie autorskim swiecie, ktorego realiow nie da sie zaszufladkowac.
Mowa rowniez o projekcie wstepnie niekomercyjnym.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło